STEP PENTING SEBELUM MULAKAN LSS

Assalammualaikum Wbt & Salam Sejahtera! 

Terima kasih kerana menyertai Program Let’s Slim Spire

Adakah anda sudah menghantar ‘Gambar Penuh’ (gambar berdiri tegak pandangan hadapan dan sisi ) sebelum program dan ‘Gambar Kaki’ diatas mesin penimbang yang Jelas untuk Submission Data Berat kepada kami? 

Jika belum, Tuan/Puan boleh tekan button dibawah ini untuk hantar kepada PIC kami. Ini untuk memudahkan Tuan/Puan dan untuk kami tahu hasil sebelum dan selepas anda sertai program LSS danĀ  sebaiknya buat penimbangan pada waktu pagi.

Selamat Datang juga diucapkan kepada tuan/puan.. Sesi online ini tidak memerlukan anda ada depan laptop hanya menggunakan handphone lebih mudah dan pantas untuk kami menyampaikan info kepada anda.

Laman Web, group yang kami selitkan dalam kursus ini adalah secara RASMI dari Program Lets Slim Spire. Sekiranya anda tak nak terlepas segala info kami akan update di sini.

Jika ada sebarang pertanyaan, Tuan/Puan boleh juga boleh menekan button dibawah ini iaitu group support [CHAT] Lets Slim Spire untuk anda tanya persoalan kepada kami yang berkaitan.

Bagi peserta yang baru sahaja join sila follow satu persatu info yang kami berikan..Tuan/puan dinasihatkan untuk fokus pada Modul Lets Slim Spire ini sehingga tamat.Sekiranya ada persoalan boleh bertanya di dalam group private telegram yang telah kami sediakan.

[fcp-bmi-calculator]