Bosta

KETO COFFEE

Bosta Keto coffee adalah satu minuman “bulletproof” yang banyak khasiat dari segi kesihatan diri kita dan juga sesuai pada yang mulakan ketogenik diet. Bosta Keto Coffee ini juga mempunyai campuran kopi dari 5 negara untuk menghasilkan kualiti rasa dan kopi lebih rasa sedap dan premium.

Keistimewaan produk Bosta Keto Coffee ini mampu buat anda kenyang dari pagi sampai petang dan kurang keinginan rasa lapar dalam kehidupan seharian anda.  Dengan adanya campuran MCT Oil dalam Bosta Keto Coffee ini mampu memberikan anda kekal bertenaga dan aktif untuk lakukan segala aktiviti harian.

Produk ini juga menggunakan pemanis erythritol dan monk Fruit untuk anda lebih rasai kenikmatan Bosta Keto Coffee ini dengan kemanisan semulajadi dan tanpa perlu risau bacaan gula anda. 

MINUMAN LULUS KETO

Minuman Bosta Keto Coffee ini adalah minuman yang lulus ketogenik diet dan sangat disarankan.

MUDAH UNTUK DIHIDANG

Mudah seperti ABC dah siap terhidang untuk minuman "bulletproof"

SESUAI UNTUK SEKELUARGA

Ia sesuai diminum kepada peminat kopi dan seisi keluarga untuk rasai kenikmatan luar biasa!

Bosta

KETO COCOA

Bosta Keto Cocoa adalah satu minuman “bulletproof” yang banyak khasiat dari segi kesihatan diri kita dan juga sesuai pada yang mulakan ketogenik diet. Bosta Keto Cocoa ini juga mempunyai campuran serbuk cocoa dari pelbagai negara dan yang ternama dari pelbagai buah negara untuk menghasilkan kualiti rasa dan cocoa lebih rasa sedap dan premium.

Keistimewaan produk Bosta Keto Cocoa ini mampu buat anda kenyang dari pagi sampai petang dan kurang keinginan rasa lapar dalam kehidupan seharian anda.  Dengan adanya campuran MCT Oil dalam Bosta Keto Cocoa ini mampu memberikan anda kekal bertenaga dan aktif untuk lakukan segala aktiviti harian.

Produk ini juga menggunakan pemanis erythritol dan monk Fruit untuk anda lebih rasai kenikmatan Bosta Keto Cocoa ini dengan kemanisan semulajadi dan tanpa perlu risau bacaan gula anda. 

Bina kewangan yang kukuh dan capai 1 JUTA pertama anda bersama bosta! Kami akan bimbing anda dari angka “KOSONG” ke angka “BERKALI GANDA”
Jom daftar sekarang untuk jadi usahawan bosta!