Pengasas Bosta ialah Tuan Izwan Amirudin Bin Tahir. Lebih dikenali sebagai Tuan Izwan. Dilahirkan di Hospital Segamat Johor pada 13 December 1991. Merupakan seorang Engineer pada tahun 2016 sehingga 2018.

Pada 5 Oktober 2019 Tuan Izwan dan Isterinya Dr Syakira merantau ke Jepun selama seminggu. Tujuan Tuan Izwan ke Jepun untuk mencari rahsia dan inspirasi minuman bulletproof. Pada ketika itu Tuan Izwan dan Dr syakira mencari di semua Famliy Mart di Jepun dan akhirnya Tuan Izwan membuat keputusan untuk mengeluarkan minuman bulletproof di Malaysia.

Hasil dari kajian di Jepun Tuan Izwan mahu mengeluarkan minuman Bulletproof yang sedap dan mudah untuk di minum kerana kebanyakkan minuman bulletproof tidak sedap untuk di minum.

COFFEE BULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOF COFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOF COFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOF

COFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPRO

TEAM BOSTA

SERTAI KAMI SEKARANG

Dapatkan pengalaman baharu, sahut cabaran baharu dan tingkatkan kerjaya anda bersama kami.

Di Bosta, kami menekankan pembangunan dan pertumbuhan kerjaya pekerja kami, kerana kami percaya setiap orang mempunyai bakat unik yang menunggu untuk ditemui. Mulakan kerjaya bersama kami, dan biarkan Bosta membawa anda ke puncak kerjaya anda. Hubungi terus melalui telefon di 07-9256333 atau e-mel di jawatankosong.bosta@gmail.com

COFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLETPROOFCOFFEEBULLET